Nieuws

31-03-2022  Vacature

Door het grote aantal aanvragen die er binnenkomen zijn wij opzoek naar nieuwe verkeersregelaars. Lijkt het je leuk om bij diverse evenementen te assisteren in Noord Nederland, een mogelijkheid krijgen je beroepsaanstelling te krijgen, en deel te nemen aan gezellige activiteiten met de overige verkeersregelaars, meld je dan nu aan via de knop "Wordt vrijwilliger"

24-10-2021  Evenementen

Na een erg rustig begin van het jaar hebben we het tweede half jaar diverse evenementen mogen doen. Voor de resterende weken van het jaar hebben we ook nog een gevulde agenda, waaronder nog een paar hardloopwedstrijden en natuurlijk sinterklaas intochten. mocht het je wat lijken om ook als verkeersregelaar bij diverse evenementen aanwezig te zijn. Meld je dan bij ons aan via de pagina "Wordt vrijwilliger"

11-08-2021  Evenementen

Gelukkig beginnen de evenementen weer te komen, afgelopen weekend twee evenementen. De bouke mollema tocht en de Jack,s casino racing day op het ciruit in Assen. 

16-06-2021  Evenementen

Na een lange tijd geen evenementen hebben we eindelijk weer wat evenementen op de planning. o.a vandaag het NK tijdrijden in emmen en de TT van Assen eind van de maand.

16-02-2021  Examen verkeersregelaar

Vandaag zijn 4 van onze verkeersregelaars geslaagd voor het examen  verkeersregelaar, gefeliciteerd allemaal.Op de foto de geslaagde verkeersregelaars met op de voorgrond onze instucteur Gerard Prins.

13-02-2021 Praktijkopleiding verkeersregelaars

Vandaag zijn diverse verkeersregelaars aan het oefenen geweest onder leiding van instructeur Gerard Prins. Van de aanwezige verkeersregelaars heeft een deel volgende week examen. Dit examen wordt afgenomen door een gedelegeerde van de politie.

 

Praktijkdag verkeersregelaars
Praktijkdag verkeersregelaars
Praktijkdag verkeersregelaars

01-01-2021 Nieuwjaarswens

Wij wensen u een voorspoedig en gezond 2021

 

nieuwjaarswens

nieuwjaarswens